Projeccions anteriors

MartHorror. Un cap de setmana terrorífic

Divendres 25 i dissabte 26 d'octubre de 2019

MartoHorror


Aquest any hem volgut adaptar-nos a les circumstàncies i, és per això que, el format de 12 hores de terror canvia a 2 sessions de pel·lícules integrant-nos així a les diferents activitats del cap de setmana. Fira de les bruixes, Teatre de terror, taller de maquillatge, zombie walk, festa a La Nau2, etc.

Aquesta seran els films que projectem el divendres 25 d'octubre i el dissabte 26 a partir de les 20h.



UN HOME LLOP AMERICÀ A LONDRES 




David Kessler i Jack són dos joves nord-americans que han decidit passar tres mesos recorrent Europa.  A Anglaterra, en una zona rural desolada, la gent els dóna uns estranys consells: "no es surtin del camí, no s'acostin als pantans" i "compte amb la lluna".  Quan els joves emprenen la marxa en la foscor, comencen a sentir uns udols terrorífics, i no aconsegueixen localitzar d'on vénen.  Ells no saben que estan a punt de ser atacats per una llegendària bèstia assedegada de sang ... un home llop.


GREEN ROOM



Després de presenciar un assassinat en un bar, els membres d'una banda de música punk són tancats en una habitació del local pels autors de l'homicidi: una colla aterridora de neonazis que reivindiquen la supremacia blanca.  El seu líder és l'amo del bar (Patrick Stewart), un tipus que no vol deixar testimonis del que ha passat.

UN LUGAR TRANQUILO




L'any 2020, unes criatures misterioses amb un sentit auditiu extraordinari han delmat la població mundial.  Una família s'oculta en una cabana i es comunica mitjançant la llengua de signes per a no ser caçats per aquests monstres.


LA AUTOPSIA DE JANE DOE





Dos forenses, pare i fill, investiguen la mort d'una bella jove sobre la qual ningú sap res.  A mesura que descobreixen més informació, més s'endinsen en una teranyina d'indicis i fets estranys i desconcertants.


CRUDO




Justine, una jove de 16 anys, viu en una família on tots són veterinaris i vegetarians.  És una estudiant brillant i prometedora, però en ingressar a la facultat de veterinària descobreix un món decadent, despietat i perillosament seductor.  Durant la primera setmana, obsessionada per encaixar amb els seus companys de classe, s'allunya dels principis que li han inculcat la seva família, i menja carn crua per primera vegada.  Les conseqüències no triguen a arribar, i la jove començarà a revelar la seva veritable naturalesa