Projeccions anteriors

PERFECTOS DESCONOCIDOS a la casa de Cultura de Martorell


TARDE DE CINEMA
"PERFECTOS DESCONOCIDOS"




"PERFECTOS DESCONOCIDOS" (Alex de la Iglesia, 2017) És la pelicula escollida per Cinema del Diable per aquest mes. Dins el cicle Tarda de Cinema, i que es projectarà el proper 5 de maig a la casa de cultura de la Vila a les 18,30 hores. L'entrada és gratuïta.



Una estranya inquietud sembla haver-se apoderat de la ciutat. El trànsit es col·lapsa, les urgències dels hospitals estan a vessar, els gossos udolen intuint el perill que s'aproxima: és l'eclipsi de Lluna. El seu poderós influx afecta també els protagonistes d'aquesta història, un grup d'amics que es reuneixen per sopar. Els amfitrions discuteixen alterats. Els seus convidats estan a punt d'arribar i el sopar no està preparat encara. Alfonso i Eva, els amos de la casa, professionals ben situats, estan preocupats per la seva filla adolescent i per lo monòtona que s'ha tornat la seva vida. Eduard i Blanca, una parella en la qual ella es vol casar i ell no; ella vol tenir un fill, ell ni s'ho planteja. Antoni i Anna, un matrimoni amb dos nens, a punt del divorci. Pep, un professor a l'atur, que acudeix només al sopar perquè la seva núvia està malalta ... o és tan sols una excusa?

Una reunió d'amics com tantes altres, fins que, de sobte, sorgeix la idea. Per què no fer alguna cosa diferent? Anem a jugar a un joc. Què passaria si deixéssim nostres mòbils sobre de la taula, a l'abast de tothom? Trucades, SMS, Whatsapps, notificacions d'Instagram o Facebook, la nostra vida sencera compartida a l'instant per tot el món.

Un joc innocent o una proposta perillosa? Podrà suportar el grup d'amics semblant grau de sinceritat, si més no per un temps?