Projeccions anteriors

GREASE a la Festa Major.

teniu la veu afinada?
Aquesta festa major hauràs de cantar com si no hi hagués un demà.

El proper dijous 16 d'agost a les 21 hores, teniu una cita amb el cinema musical al carrer Josep Vilar.

GREASE
en format Sing Along.




Sing-Along® suposa un format inèdit en l'exhibició de pel·lícules. Les sessions consisteixen en el visionat de pel·lícules musicals en què les cançons estan subtitulades: com si fos un karaoke! A més, diversos animadors ensenyen al públic les coreografies i les lletres, i canten els temes abans del llargmetratge. L'espectador pot, per tant, a més de veure el títol que s'exhibeix, gaudir de l'experiència de cantar els temes de la pel·lícula amb els seus acompanyants. Es tracta d'un espectacle que ha obtingut un èxit immens en països com el Regne Unit i els Estats Units, on es programa de forma regular a les grans ciutats. Passar-ho molt bé és molt senzill: vine amb els teus amics i deixa't portar pel grup. Ningú està obligat a cantar les cançons que vagin apareixent en pantalla, però a poc a poc començaràs a taral·lejar i ... ningú podrà callar!



Estiu de 1959. Sandy (Olivia Newton-John) i Danny (John Travolta) han passat junts un romàntic i meravellós estiu. No obstant això, quan les vacances s'acaben, els seus camins se separen. Inesperadament tornen a veure a l'institut Rydell, però l'actitud de Danny ja no és la mateixa: no és el noi encantador i atent que va enlluernar a Sandy; ara és cregut i insensible.

Paramount Pictures va portar Grease a la gran pantalla el 1978. La pel·lícula va llançar a la fama a l'australiana Newton-John en el paper de Sandy, i va consolidar la fama de Travolta amb el seu paper de Danny. El film ha acumulat uns beneficis superiors als 200 milions de dòlars a tot el món. Les cançons 'Summer Nights' i 'You'r the One That I Want' van ser número 1 de les llistes angleses el 1978, mentre que 'Hopelessly Devoted to You' va ser nominada a l'Oscar el 1979.