Projeccions anteriors

MR DENTONN. 12 Hores de Terror de Martorell

MR DENTONN
12 HORES DE TERROR DE MARTORELL
27 D'OCTUBRE DE 2018 DES DE LES 18H



"Mr Dentonn" és possiblement el curtmetratge més projectat en festivals i contes de terror, més de 400 seleccions i 85 premis.

Ivan Millamel, el seu director, Nascut i amb seu a Barcelona. Amb experiència com a escriptor d'articles d'anàlisi cinematogràfica per a diverses pel·lícules fins al 2008. Llicenciat en direcció cinematogràfica, guió i producció per a l'escola Bande a Part Cinema de Barcelona (Espanya) el 2011. "Refugio 115" va ser el seu primer curtmetratge professional (rodatge en 35 mm), després de llocs publicitaris líders per a altres esdeveniments com el Sitges International Fantastic Film Festival 2010. "Refugio 115" va ser seleccionat en més de 200 festivals de cinema i va guanyar més de 25 premis (dues vegades nominats com a Millor Curtmetratge Europeu al Premi Melies d'Argent prestigiós).

SINOPSIS: En una fría noche de invierno, Laura le lee a su hermano David la historia de una extraña criatura que ataca a los niños. De repente, un escalofrío recorre el cuerpo de Laura, sintiendo una presencia extraña en la casa. Es él.


____________________________________________________________________________


"Mr Dentonn" es posiblemente el cortometraje más proyectado en festivales y concursos de terror, mas de 400 selecciones y 85 premios.

Ivan Millamel, su director, nacido y residente en Barcelona. Con experiencia como escritor de artículos de análisis de películas para varias revistas de cine hasta 2008. Graduado en dirección de cine, guión y producción para Bande a Part Cinema School de Barcelona (España) en 2011. "Refugio 115" fue su primer cortometraje profesional (filmación en 35 mm), después de los principales spots publicitarios para otros eventos como el Festival Internacional de Cine Fantástico de Sitges 2010. "Refugio 115" fue seleccionado en más de 200 festivales de cine y ganó más de 25 premios (dos veces nominado como Mejor Cortometraje Europeo en la prestigioso premio Melies d'Argent).

SINOPSI: En una nit d'hivern freda, Laura llegeix al seu germà David la història d'una estranya criatura que ataca els nens. De sobte, un escalofrío corre al cos de Laura, sentint una estranya presència a la casa. És ell.