Projeccions anteriors

L'encis del Cinema. El modern Sherlock Holmes (1924)



El Modern Sherlock Holmes



dissabte 24 de Novembre 
a les 18:30 hores
Casa de cultura de la Vila.
Francesc Santacana 13, Martorell

Entrada Gratuïta

Amb la projecció de "Sherlock Jr." donem començament a un cicle de cinema en el qual tindrem ocasió de revisar clàssics del cinema de tots els temps.

Un projeccionista i conserge de cinema (Buster Keaton) està enamorat d'una jove (Kathryn McGuire). Després d'acabar el seu torn a la feina, el projeccionista va a visitar a casa seva, regalant-li una caixa de xocolates i un anell. Posteriorment arriba un altre pretendent, anomenat "el xeic local" (Ward Crane), que en no tenir diners per comprar obsequis, roba un rellotge de butxaca d'una jaqueta que era a la casa. Després de vendre el rellotge, el xeic li compra a la jove una caixa de xocolates més cara.

Quan el pare de la noia descobreix que el seu rellotge va desaparèixer, l'altre pretendent guarda el rebut de venda del rellotge a la jaqueta del projeccionista. El projeccionista, que estudiava per a convertir-se en detectiu, s'ofereix per resoldre el cas.

El modern Sherlock Holmes (títol original: Sherlock, Jr.) és una pel·lícula de comèdia muda nord-americana de 1924 dirigida i protagonitzada per Buster Keaton. Compta amb les actuacions de Kathryn McGuire, Joe Keaton i Ward Crane.

Més informació sobre aquest film......CINEMA ESENCIAL