Projeccions anteriors

Resum de les 12 hores de Terror de Martorell


12 HORES DE TERROR DE MARTORELL



Van acabar les 12 hores de terror de Martorell. Encara que tenim moltes coses a millorar, estem molt satisfets i amb moltes ganes de treballar perquè l'any que ve puguem aconseguir una edició millor encara.

En primer lloc agrair a la regidoria de cultura de l'ajuntament de martorell, pel seu suport en aquest projecte. Sense el seu suport  hagués estat molt difícil aconseguir dur a terme aquest projecte. I també a l'equip de Cinema Àsia que va coordinar en tot moment la fluïdesa de l'esdeveniment.



A les 4 de la tarda del dia 27 d'octubre van començar les 12 hores de Terror amb una taula rodona. Llorenç Guich i Lluís García van debatre sobre els festivals de cinema de terror i sobretot de les ultimes edicions de les 12 hores a Martorell, a mitjans dels 80 al costat d'Albert Galera, director artístic del festival de cinema "TerrorMolins", Enrique Garcelán de cinema Àsia, Sergi Corral, regidor de cultura de l'ajuntament de martorell i Javier Vega, membre de l'associació cinema del Diable. Tot això moderat per Glòria Fernández de Cinema Àsia.



A les 17 hores l'equip de maquilladors de PLANET GUS FX es va encarregar de caracteritzar terroríficament a tots aquells que es van acostar a la plaça de la vila. Un treball impressionant com ens tenen acostumat.




Va ser a les 18 hores quan van començar les projeccions. "It Follows", presentada per Jordi Ojeda, doctor enginyer industrial i màster en producció automatitzada i robòtica per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).


Seguidament va ser "Hereditary" el film que va terroritzar als assistents, presentat aquesta vegada per Enrique Garcelán, fundador de Cinema Àsia. En finalitzar aquesta pelicula, els nois del Tunel del Terror van entrar a la sala per terroritzar al públic. Va ser un moment molt aplaudit per tots els assistents.

L'última pel·lícula d'aquest primer bloc Va ser "Suspiria" de Dario Argento, presentat per Omar Parra, responsable del web referent del terror a Espanya, Terrorweekend.



El segon bloc de pel·lícules es va iniciar amb una selecció de curtmetratges per donar pas a la pelicula sorpresa. Veronica de Paco Plaza va ser l'escollida i ell mateix ens va fer una presentació a través d'un vídeo ja que li va ser impossible desplaçar-se fins martorell.
Train to busan va ser la cirereta del pastís.


En resum, un programa d'altíssima qualitat que es va veure perjudicada pel cap de setmana de pluges i fred. L'any que ve intentarem cantar millor en els dies previs.