Projeccions anteriors





RECUPERA DES DE CASA “LA HIJA DE UN LADRÓN” I DIALOGA AMB LA GRETA FERNÁNDEZ I LA BELÉN FUNES.


A partir d’aquest mes d’abril, l’Acadèmia del Cinema Català fa un pas més en la difusió del cinema català al territori portant el Cicle Gaudí online amb la col·laboració de FilminCAT i l’Institut Català de les Empreses Culturals. El públic de qualsevol punt de la nostra geografia tindrà l’oportunitat de recuperar online títols que hagin passat pel circuit de sales i dialogar amb els seus creadors/es i protagonistes. Des d’aquest diumenge FilminCAT oferirà el títol escollit al preu habitual de lloguer amb un mes de cinema a la seva plataforma sense cost afegit.

La primera cita serà els propers dies 19, 20, 21 i 22 d’abril i el film escollit és “La hija de un ladrón”, programat al circuit de més de 50 sales del Cicle Gaudí el passat mes de febrer, i guardonat amb els Gaudís a Millor pel·lícula en llengua no catalana, Millor guió i Millor direcció a la darrera edició dels Gaudí.

Des de diumenge 19 d’abril i fins dimecres 22 a les 19h els espectadors i espectadores podran veure la pel·lícula a FilminCAT i rebre automàticament una subscripció mensual a la plataforma. A les 19h del dimarts 21 d’abril podran dialogar amb la Belén Funes i la Greta Fernández, directora i actriu protagonista de “La hija de un ladrón” a través d’un Instagram Live al canal @academiacinecat.

El Cicle Gaudí reprendrà la seva programació presencial tan bon punt es permeti la reobertura de les sales que conformen la xarxa al territori. En l’actualitat i amb la previsió de seguir creixent en els pròxims temps, el Cicle Gaudí porta cada mes una pel.lícula de producció catalana a una cinquantena de pobles i ciutats de tota Catalunya que no tenen accés a aquesta oferta per falta de cinema que la programi.