Projeccions anteriors

Al maig continua el cicle gaudí online





El Cicle Gaudí online segueix endavant! Aquesta iniciativa permet als espectadors/es recuperar online els títols que han passat per les sales del Cicle i dialogar amb els seus creadors/es i actors/actrius protagonistes. 

La cita serà els propers dies 3, 4, 5 i 6 de maig amb "Els dies que vindran”, film guardonat amb diversos premis com els Gaudís a Millor pel·lícula, Millor actriu i Millor muntatge en la darrera edició dels Premis Gaudí. Des d'aquest diumenge 3 de maig i fins dimecres 6 a les 19 h es podrà llogar la pel·lícula a FilminCAT al seu preu habitual rebre automàticament un mes de subscripció gratuït a la plataforma. A les 19 h del dimarts 5 de maig es podrà dialogar amb Carlos Marques-MarcetMaria Rodríguez Soto i David Verdaguer, director, actriu i actor protagonista d'"Els dies que vindran" a través d'un Instagram Live al canal de l’Acadèmia @academiacinecat.

El funcionament, que ja coneixeu, és senzill:

- Entra a Filmin https://www.filmin.cat i lloga "Els dies que vindranal seu preu habitual (3,95€) entre les 00h d'aquest diumenge i les 19h del dimecres 6 de maig.

- Si la llogues durant aquests dies, guanyaràs automàticament un mes de subscripció gratuït a FilminCAT.

A les 19h del dimarts 5 de maig l'Acadèmia engegarà un Instagram Live al canal @academiacinecat dInstagram amb l'equip artístic de la pel.lícula, on el públic podrà llançar les seves preguntes i fer comentaris.

- Per participar en aquestes trobades només has de visitar el canal d'Instagram de l'Acadèmia @academiacinecat i escriure les teves preguntes i comentaris. Evidentment, A L'instagram Live s'hi pot participar independentment de què hàgeu llogat la pel.lícula o no.

Si no heu participat mai en un Instagram Live, us animem molt a provar-ho. Us sorprendrà com n'és de senzill i les possibilitats que et dóna per dialogar amb altres persones.